lørdag den 10. august 2013

Torsdag den 8. august 2013 kl. 14 åbnede Starbucks i Århus

Når A og jeg er på ferie rundt om i Europa, er der en ting vi ser frem til hver gang. Starbucks.

Der er så mange ting vi nyder ved Starbucks, meget af det er 'bare' atmosfæren og stemningen der lokker. Der er blandet med unge og gamle, turister og lokale. Dem der arbejder, læser, lytter til musik. Vi er helt vilde med den gratis wifi (et must når man er på ferie). og så har vi da vores favoritter på menukortet. En anden ting der gør vi vælger stedet gang på gang er betjeningen. Vi har ALDRIG haft en dårlig oplevelse. Personalet er i topklasse, de er søde, smilende og venlige. Selv om køen er lang er der mange på arbejde og de bliver aldrig sure og tvære. Man føler sig velkommen.

Vi har glædet os utrolig meget til den i Århus åbnede. Det var lidt som at vente på juleaften.
Derfor skulle vi også derind i torsdags hvor de åbnede. Vi var utrolig spændte på stedet og personalet. Vi var ikke et sekund i tvivl om hvad vi skulle have, spørgsmålet var bare om vejen dertil var 'som den plejede'. Der var, forståeligt nok, lang kø. Vi kom en time efter den var åbnet. Mens vi stod i køen tilbød de en lille kop sort kaffe. Vejen til bestilling gik godt og stødt. Vi havde tid til at undersøge indretningen og suge alle indtryk til os. Vi var spændte og glædede os til at nyde vores favoritter på hjemmebane.
Mens vi ventede kunne vi se folk kom og gik, der var ledige borde. Vi havde egentlig bestemt os for at bestille 'to go' men vi valgte istedet for at sætte os.
Da vi kom frem til bestilling gik det tjept. Flere tog imod bestillinger, flere tog imod betaling og en hær arbejde på højtryk for at laves vores bestillinger (underligt at bestille på dansk, men fedt at kunne bestille i sig eget navn (Gitte er lidt svært at forstå i udlandet)).

Vi bestilte en stor vanilje latte, mellem hot caramel chocolate, en cookie og et stykke chokoladekage.
Jeg satte mig i nogle dejlige bløde sæder mens A hentede da vores navne blev råbt op.
Der var en skøn stemning i lokalet, gæsterne hyggede sig, nød deres drikke og den gratis wifi.

Vi fik en sublim betjening, den rigtige Starbucks-ånd er kommet med til Århus. Det tilfører også lidt til smagsoplevelsen, som var i top.
Vi sad der i en lille halv time, spiste og drak alt for hurtigt fordi vi var så ivrige. Vi havde ikke lyst til at gå, men en anden skulle også sidde og få oplevelsen.

Vi gik derfra med en dejlig følelse og glæder os til at gøre Starbucks til en del af vores hverdag.

Ps. Igår sendte jeg A forbi efter en lille strawberry frappocino to go. Mmmmmm siger jeg bare ;-)



                                           

Ingen kommentarer:

Send en kommentar